Dobrodošli na strani REBER electronic

 

 

 

nazaj na kazalo

Moji kontaktni podatki:

telefon: 045767713

 

Moj naslov:

Vili Jan
Partizanska 31
4260 Bled

moja lokacija na google maps

 

Elektronsko pošto berem redno in želim, da je to primarni način komunikacije. Pošljite povpraševanje, fotografije, dokumentacijo, morebitna naročila sprejemam samo po elektronski pošti, da se izognemo napakam.

Na stacionarni telefon sem dosegljiv pogosto, odvisno kaj in kje delam. Če se ne javim, pokličite kasneje, večkrat. Kličete lahko tudi zvečer, pozno zvečer, moj delovni čas je svoboden in nikogar ne boste zmotili tudi če je pozna ura. Dan v tednu ni pomemben, kličite kadar želite. Če me na stacionarni telefon ne dobite predlagam, da pošljete e-mail sporočilo na elektronski naslov, ker boste na ta način vzpostavili kontakt in zagotovo dobili odgovor najhitreje.

Mobilni telefon imam, zase, ne za druge. Mobilnega telefona nimam pri sebi in ga ne nosim s seboj, morebitnih klicev in sporočil na mobilnem telefonu ne preverjam. Na klice se ne javljam, zato imam stacionarni telefon, SMS sporočil ne berem, zato imam e-mail. Mobilni telefon uporabljam predvsem za klicanje, zato se lahko zgodi, da boste prejeli klic iz številke GSM: 064113987, vendar če boste klicali nazaj na to številko, zelo verjetno ne bo odziva. Na neodgovorjen klic ali sporočilo boste dobili samodejni odgovor SMS, ki ga pošlje aplikacija na mobilnem telefonu.

Za vas, spoštovani prijatelji in spoštovane stranke, sem torej dosegljiv na e-mail (elektronski naslov) in stacionarni telefon.

Hvala ker spoštujete mojo odločitev in moj način komunikacije.

 

Če vas zanimajo dodatne informacije o vsebini člankov, o vezjih, delovanju, TIV, KIT, ... pa splošno vprašanje lahko postavite na forum www.elektron.si , bolj osebna pa na moj e-mail.

Po elektronski pošti dobivam veliko vprašanj, ki sicer sodijo na forum, zato vas vljudno prosim, da taka vprašanja postavite na forum www.elektron.si . Če še niste registrirani na forumu www.elektron.si vas vabim, da se pridružite in sodelujete.

Osebno me lahko obiščete kadarkoli po predhodni najavi ali pa kar tako, pripravil sem povezavo na google zemljevid, da me lahko lažje najdete, nahajam se neposredno ob glavni cesti Bled-Zasip, samo 150m od semaforja na blejski severni obvozni cesti.

Če v google maps vpišete moj naslov, vam bo točno prikazal mojo lokacijo in vas tudi točno vodil do cilja ali preprosto kliknete na povezavo:

moja lokacija na google maps

 

I am ready to receive calls from abroad, from foreign countries. Country code for Slovenia is 386 , you can call ++386 4 5767713 , or you can simply send my preferred email message.

 

.